Sök:


2015-09-20
BLACK DIAMOND ÅTERKALLAR SLINGOR OCH KARBINER!

Black diamond har upptäckt fel i sin produktion av vissa slingor och karbiner, och gör därför en massiv kampanj för att återkalla samtliga enheter som är felaktiga. Företaget säljer massor av utrustning över hela världen, och i nuläget går det inte att säga exakt vart de enheter som ingår i de återkallade serierna har sålts någonstans. Vi har i våra första kontroller inte sett några tecken på att vi har sålt produkter som ingår i återkallelsen, men detta är ingen garanti och vi kommer att genomföra rigorösa kontroller under den kommande veckan för att verkligen gå till botten med detta och säkerställa att ingen av våra kunder har potentiellt farlig utrustning i sitt rack.

Slingorna som återkallas är 18mm rundslingor i nylon 60cm och 120cm märkta 2014 eller 2015
Återkallelsen för karbiner gäller ett flertal modeller med tillverkningskod från 4350 till 6018
Dessa karbiner kan även ha ingått i olika färdiga paket, såsom 6-pack quickdraws, etc.
En utförlig lista finner du genom att klicka på länkarna nedan.

Du som äger karbiner och slingor av märket Black Diamond, bör VERKLIGEN KONTROLLERA DIN UTRUSTNING ORDENTLIGT!
Nedan ser du två länkar som går till Black Diamonds infosidor för slingor respektive karbiner. Där kan du hitta detaljerad information om exakt vilka serier och vilka modeller återkallelsen gäller, och hur du ser om din utrustning är felaktigt tillverkad och måste bytas.

Klicka här för info om återkallelse av karbiner!

Klicka här för info om återkallelse av slingor!

2015-09-20
Stor outlet-helg 25-26/9 hos Northstar.se på Dundret!

Vintern närmar sig med stormsteg, och vi behöver rensa upp bland prylarna och göra plats för allt nytt som kommer in. Därför kör vi en stor outlethelg där vi rensar hårt till fantastiska priser. Under helgen kan du fynda dunkläder, skalpagg, skidprylar, underställ, sockor och mycket mer till oslagbara priser! Fredag 25/9 kl. 10-18 samt Lördag 26/9 kl. 10-15 håller vi på. Missa inte detta! Välkommen!

2015-05-26
Nu börjar vi sälja fiskeutrustning!

Vi rensar och röjer i hyllorna i butiken på Dundret för att göra plats för ett noga utvalt sortiment fiskeprylar. Vi ska inte bli störst, men det vi har skall hålla hög kvalitet till oslagbara priser. Sortimentet är noga utvalt av en sann fiskeguru som vet allt som är värt att veta om fiske i den här landsändan. Dessutom jobbar han hos oss :-) Kom in och snacka lite fiske väl!


2015-05-22
Den 12-13 Juni går årets tält- och friluftsmässa av stapeln!

Detta är ett event du bara inte får missa! På plats har vi representanter för ett flertal ledande tillverkare: Bergans, Primus och Exped för att nämna några. Du har möjlighet att verkligen syna tälten i sömmarna, testa hur dom är uppsatta, kontrollera minsta detalj och ställa tusen frågor till tillverkarnas representanter. Vi har demonstrationer av massor av tält och utrustning, och dessutom håller vi fantastiska mässpriser under dessa dagar - detta vill du inte missa!
Som om det inte var nog - Stor outlet av massor av produkter  - 50-70% rabatt!
Vi passar på att rensa lagret rejält och tar i från tårna med priserna, ska det vara outlet så ska det! Passa på att fynda, massor av skalkläder, skor, underställ och prylar ska rensas ut till vansinnsepriser! Tänk smart - planera för ett besök hos oss denna helg!2015-03-22
Alpinhelg på Dundret 27-28-29 Mars!
Tillsammans med Dundret och Bergans arrangerar vi en fartfylld alpinhelg på Dundret, fullmatad med aktiviteter, tävlingar, demo av produkter och kläder och massor av annat!
27/3 kommer systrarna Johanna och Caroline Davidsson till Björnfällan kl. 18.00 och håller föredrag om sin expedition där de skidade non stop över Grönland från syd till nord, ett äventyr som gav dom den prestigefyllda titeln Årets Kvinnliga Äventyrare2014. Läs mer om föredraget här
Lördag och söndag är fullmatade med olika aktiviteter, demo av Black Diamond Jet Force lavinryggsäck, testa att göra lavinsök med transponders och lavinsond och testa kläder från Bergans.
Ät dig mätt i Paltfrossa efter att du deltagit i den oerhört populära tävlingen som hålls varje år: Dundretrennen(läs mer om tävlingen här), med fina priser från Bergans...
Listan kan göras lång, missa inte denna helg!
Läs mer om helgen på Dundret.se


2015-01-23
Northstar.se firar 20 år!

Det är sant! Det är faktiskt 20 år sedan vi rullade igång vår verksamhet på allvar, och det tycker vi är värt att fira med enastående erbjudanden på utvalda produkter under några veckor i Januari och Februari. Det har varit en lång resa från den första butiken och dom första blygsamma postorderkatalogerna, till att nu vara en av de största onlinehandlarna i norden inom vårt segment. För att inte tala om våran nybyggda butik på Dundret. Och alla andra verksamheter vi utökat med under de senaste åren; Skiduthyrning, Sportcafé, Skidslipning för internationell elit i våran toppmoderna skidverkstad och mycket mycket mer. 20 år kan tyckas vara en lång tid, men samtidigt känns det som att detta bara är början.
Grattis till oss, nu gasar vi!
Glöm inte att hålla koll på våra jubileumserbjudanden, som diu hittar på vår startsida. Kolla ofta då vi byter erbjudanden ofta under de kommande veckorna!
2014-06-05

Stor tält & friluftsmässa hos Northstar på Dundret 14-15/6 kl 10-16

Missa inte detta fantastiska tillfälle att göra ett besök hos oss! Vi har massor av tält från bla. Bergans, Arctic Alpine Design, Pinguin mfl. uppställda så du kan klämma känna och testa, naturligtvis till suveräna mässpriser. Eller varför inte själv uppleva den otroliga komforten i EXPED's liggunderlag? 20% rabatt under hela mässan! Dessutom har vi demonstrationer av PRIMUS olika modeller av kök, samt 20-40% rabatt på sovsäckar!
Som om inte det vore nog, har vi en MTB tävling under söndagen, öppet hus på Björnfällan, och öppet på vårat fina sportcafé. Njut av hembakta kanelbullar och en kopp av det unika Lemmelkaffet, eller varför inte en glass, en varmkorv eller något annat av vårat digra sortiment?


Detta kommer garanterat bli en fartfylld helg utöver det vanliga här på Dundret, där du får möjlighet att verkligen syna våra produkter och testa själv. Dessutom erbjuder vi otroliga rabatter på massor av kvalitetsutrustning. Välkommen på ett besök - du kommer inte ångra dig!


2013-12-05

Northstar expanderar! Och bygger nytt! Och flyttar!


Just nu händer det mycket hos oss här på Northstar, även om det inte märks speciellt mycket utåt. Vi är väldigt glada och nöjda med våra nya satsningar, och vill gärna dela med oss lite av vår glädje genom att ge dig som kund hos oss lite information om vad som händer och sker i den närmaste framtiden.


Utökad verksamhet i samarbete med Dundrets skidanläggning

Vi har startat ett nära samarbete med Dundrets skidanläggning! Dundret befinner sig i en mycket expansiv fas just nu, och vi har förmånen att vara delaktiga i de satsningar som nu görs för att en gång för alla sätta Dundret på kartan som en av sveriges bästa skidorter.
Bland de nya verksamheter som körs under Northstars flagga kan vi nämna:

Skiduthyrning
Liftkortsförsäljning
Skidskola
Sportcafé
Samt andra aktiviteter som klättring, höghöjdsbana mfl.


Northstar Sportcafé

Vårat nyöppnade sportcafé på Dundrets skidanläggning är något vi är extra stolta över!
På premiären för några veckor sedan hade vi över 500 besökare, och vi siktar på att ha fullsatt varje dag. Vi serverar Det mesta man kan önska sig under dagarna i backen. Hamburgare, rejäla baguetter, goda kakor, pannkakor, toast, varm choklad mm. mm.
Vårat flaggskepp på Cafét är våra hembakade kanelbullar och Lemmelkaffe.
Du har väl hört historien om Lemmelkaffe? Fantastiskt gott mörkrostat kokkaffe, precis som man vill ha det uppe i norr.
Läs mer om Lemmelkaffe på deras hemsida - lemmelkaffe.com - Inte sova bara kaffe!


Northstar snart i nya lokaler!

Som om det inte räckte med våra nya verksamheter! Förutom allt nytt håller vi just nu på att bygga helt nya butikslokaler, även detta på Dundrets skidanläggning! De nya lokalerna beräknas stå klara om ca. 2 månader, och den totala ytan är på ca. 300 kvadratmeter. Detta ger oss gott om plats för utökad butiksverksamhet, och en toppmodern driftsanläggning och lager för internetbutiken. Detta är vi naturligtvis oerhört nöjda med, och ser fram emot flytten som går av stapeln så snart de nya lokalerna är redo.

Vi känner oss säkra på att du som kund enbart kommer uppleva våra nya satsningar i positiv bemärkelse. Med en modern anläggning för vår internetbutik kommer vi att kunna hålla ännu högre service, och klara leveranser ännu snabbare. Och en stor ny butik fylld med äventyrsutrustning blir vi väl alla lyckliga av att besöka, eller hur? Allt eftersom utvecklingen hos oss på Northstar går framåt kommer vi att uppdatera dig som kund med ny information, och vi hoppas att du tycker det är lika roligt som vi gör.

Tänk på säkerheten i vinter, så ses vi på berget!

MVH Northstar.se

Montane Powerstretch Pro pullover
Ett plagg för dom riktigt kalla dagarn.
780:-1 100:-
Läs mer
Köp
Hestra Army Leather Heli Ski
Hestras mest klassiska handske med ovansida i rejäl polyamidväv som är vind- och vattentät och...
1 045:-1 100:-
Läs mer
Köp
 


©2012 Northstar.se   Webbdesign av Kabelkultur