Sök:


Northstar skidreparation och Skidhotell


Vår nya butik ligger vid Dundrets skidanläggning, och det passar därför utmärkt för oss att utöka verksamheten med service och reparation/preparation av skidor och snowboards. Vi har satsat rejält och köpt in en toppmodern Wintersteiger-anläggning för alla upptänkliga behov dina skidor kan tänkas ha när det gäller reparation och service. Inte nog med att du kan serva och reparera dina skidor, eller förbereda dom för nästa säsong - du kan dessutom utnyttja vårat skidhotell! Kort sagt innebär det att när säsongen är över, lämnar du in dina skidor för service. När vi gjort det som behövs ser vi till att lagra dom i vårat skidhotell, och när nästa säsong drar igång kommer du till oss och hämtar ut dina nyservade skidor!

Vår anläggning servar allt. Alpint, turskidor, snowboards, längdskidor - det finns inget vi inte klarar. Winterseiger-anläggningen är den bästa som kan köpas för pengar, och resultatet blir så bra att du kommer att bli 100% nöjd, oavsett om du är amatör eller proffsåkare. En anläggning i världsklass helt enkelt.

Vi har tre olika nivåer av service, så att du som kund kan välja det dina skidor behöver. Vi har delat in det i Brons, Silver och Guld, och dessa nivåger innebär följande:

Brons - Strukturering, kantslipning, skydsparaffin.

Silver - Grovslipning, strukturering, kantslipning, skyddsparaffin.

Guld - Grovslipning, strukturering, kantslipning, skyddsparaffin samt enklare reparationsarbeten.

Turskidor och liknande går under samma prislista som längdskidor.

OBSERVERA! Förvaring av dina skidor i vårat skidhotell ingår självklart också i priset på våra grundpaket!

Självklart utför vi även mer avancerade reparationer, kontakta oss via mail elelr telefon,  eller kom förbi med skidorna för ett kostnadsförslag!Priser för våra tre grundpaket:

Alpina skidor

  

Snowboard

   

Längdskidor

Brons 300:-   Brons 350:-   Brons 200:-
Silver 400:-   Silver 450:-   Silver 300:-
Guld 500:-   Guld 550:-   Guld 400:-


©2012 Northstar.se   Webbdesign av Kabelkultur